skip to Main Content
Schilders gaan viral met carnavalshit | rtlnieuws

Schilders gaan viral met carnavalshit | rtlnieuws

De mannen van schildersbedrijf Zitman & Co uit Voorschoten hebben de kwast ingeruild voor de microfoon. Als grap namen ze een carnavalsnummer en een clip op. En met succes. Op sociale media is de kraker al bijna 200.000 keer bekeken.

“Dit is ongelooflijk. De telefoon staat roodgloeiend”, zegt Wilbur Zitman tegen Editie NL. De directeur liep al een tijd met het idee om een schilderslied op te nemen. “Ik vertelde dat aan Mario, een schilder die tevens zanger is, en hij was gelijk enthousiast.”

En zo geschiedde. Wilbur en Mario schreven samen ‘Jij krijgt die kwast niet meer uit mijn hand’, een cover van het nummer ‘Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht’ van John de Bever. “Maar de credits gaan echt naar Mario. Hij heeft het meeste gedaan”, zegt Wilbur eerlijkheidshalve.

‘Van ieder moment genieten’

Wilbur vroeg aan de rest van de schilders wie er allemaal mee wilden zingen. “Het was geheel vrijblijvend en alleen de mannen die het een leuk idee vonden deden mee. De ongedwongen sfeer zie je volgens mij ook wel terug in de clip.”

Sinds gisteren is het waarschijnlijk een stukje lastiger om heel precies te schilderen. “We worden overladen met aandacht”, vertelt Wilbur. “We proberen van ieder moment te genieten.” De directeur beloofde Mario dat als het liedje een succes wordt, de twee een keer samen gaan optreden. “Daar gaat hij me zeker aan houden, vrees ik.”

Bron: RTL Nieuws

Back To Top